U ontvangt altijd binnen 12 uur antwoord op uw vraag.
Daarnaast is onze klantenservice bereikbaar via de Livechat of E-mail.
Wij zijn op werkdagen van 10:00 tot 17:00 geopend.

Veelgestelde vragen

Bekijk of uw vraag reeds door anderen is gesteld:

Hebben jullie alle producten op voorraad?

Alle producten op 123Life zijn direct uit voorraad leverbaar. U ziet de actuele voorraadstatus in ons magazijn altijd duidelijk aangegeven per product.

Kan ik mijn producten retourneren?

Ja, geen probleem! 

Retourneren kan met ongeopende en onbeschadigde verpakking binnen 100 dagen na besteldatum. Na ontvangst en controle ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening.

Verstuur het pakket inclusief het retourformulier dat u hier kunt downloaden: Retourformulier

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Alle bestellingen op werkdagen vóór 15:00 uur zijn gegarandeerd de volgende dag in huis. Bestellingen na 15:00 uur en in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij verzenden onze pakketten aangetekend met PostNL.

Hoe veilig is de webshop? Zijn mijn gegevens wel goed beschermd?

Wij kunnen u ervan verzekeren dat uw persoonsgegevens volgens de huidige wetten zijn beschermd en niet worden gedeeld met derden. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de verzending van uw pakket.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten houden wij voor Nederland, Belgie en Duitsland zo scherp mogelijk. Bestellingen boven de €60 worden gratis verzonden!

  • Verzendkosten:
    €0 tot €30:  €5,90
    €30 to €60:  €3,90
    Vanaf €60: Gratis verzending!
  • Toeslag buitenland: €2,-
Hoe kunnen veel producten bij jullie zoveel goedkoper zijn dan bij andere winkels?

Wij kopen alle producten zo groot en scherp mogelijk in om u altijd de laagste prijs te kunnen bieden. Doordat wij deze volume voordelen aan u doorrekenen in plaats van zelf te behouden kunt u genieten van deze hoge kortingen op de normale winkelprijs!

Voldoen jullie aan de nieuwe 'Privacy Wet'?

Uiteraard opereert 123Life volledig binnen de wettelijk vastgestelde regels met betrekking tot de privacy en veiligheid van de klant en haar gegevens. Graag verwijzen wij u door naar onze pagina “Privacybeleid”. Klik hier om de pagina te bezoeken.

Stel uw vraag